Wat is Online Coaching?

Bij online fitness coaching wordt je begeleid door een Personal Trainer, maar doe je de trainingen zelfstandig. Hierdoor maakt het niet uit waar op de wereld jij bent. Jouw Personal Trainer geeft op afstand de begeleiding die jij nodig hebt om je fitnessdoelen te behalen! Omdat je op afstand wordt begeleid zit je dus niet vast aan een tijd en locatie wat bij Personal Training wel het geval is.

Hoe werkt Online Coaching?

Wij coachen jou op het gebied van training, voeding en mindset. Wij maken voor jou op maat gemaakte trainingsschema's met daarbij op maat gemaakte voedingsschema's, ook ontvang je het Fortunanius E-book waarin je alles leert over training, voeding en mindset. Je zult wekelijks contact hebben met jouw Personal Trainer om te bespreken hoe het gaat. Ook kan je altijd vragen stellen aan hem, bij het lite pakket kan dit via de mail en bij het pro pakket via whatsapp!

Hoe gaan we van start?

Hieronder kun jij een keuze maken welk pakket Online Coaching het beste bij jou past! Wanneer je het pakket hebt besteld neemt jouw Personal Trainer contact met jou op om kennis te maken en om eventuele blessures te bespreken. Als je kiest voor het lite pakket zal al het contact binnen 24 uur op de mail plaats vinden, maar kies je voor het pro pakket zal al het contact binnen 60 minuten via whatsapp plaats vinden, hier kan je dus sneller antwoord verwachten op al jouw vragen dan via de mail. 

Heb je een vraag over Online Coaching? Vul dan het formulier hieronder in.