Wie is Fortunanius?

Dat ben ik, Kevin Fortuin. Ik ben 25 jaar oud en meer dan 7 jaar actief in de fitnesswereld. In 2015 ging ik voor het eerst naar de sportschool met wat vrienden omdat ik graag wat zelfverzekerder en breder wilde worden. Na 2 jaar rond hangen in de sportschool had ik nog helemaal niks bereikt. En toch trainde ik hard? Tenminste dat dacht ik. Toen begon ik leerzame video’s te kijken over het trainen en kwam ik erachter hoe belangrijk het is om de juiste oefeningen te doen in combinatie met de juiste voeding. Toen heb ik voor mezelf een voedingsschema en een trainingsschema op maat gemaakt. Vanaf dat punt ben ik echt resultaat gaan boeken, ik ging binnen 2/3 jaar van 54KG naar 75KG en begon eindelijk zelfverzekerd te worden en ik werd ook steeds breder! Vanaf dat punt ben ik vrienden hiermee gaan helpen en die boekte dezelfde resultaten. En vanaf toen is Fortunanius ontstaan!

Wat is mijn missie?

Mijn missie is om jou te helpen! Ik wil dat jij trots bent op wie je bent, dat je zelfverzekerd door het leven gaat en lekker in je vel zit. Op dit moment heb ik meer dan 250 mensen geholpen en dit geeft mij energie en motivatie om nog veel meer mensen te helpen! Dit doe ik op verschillende manieren. Ik geef Personal Training in Numansdorp, ik maak voedings & trainingsschema’s op maat, bied groepslessen aan en heb een webshop met supplementen van de hoogste kwaliteit op de markt.

 

Heb jij ergens hulp bij nodig?

Heb jij hulp nodig met afvallen, aankomen of iets anders op het gebied van training en/of voeding? Neem contact met mij op via het formulier hieronder en ik neem binnen 24 uur contact met jou op!