Op werkdagen voor 13:00 besteld = vandaag verzonden!

Home » Resultaten Van Klanten

Resultaten van klanten:

Dit is Patrick. Patrick volgt sinds mei 2021 Personal Training en werkt samen met mij keihard aan zijn doelen. Ook volgt Patrick een Persoonlijk Voedingsschema die geheel op zijn behoeftes en doel is aangepast. Samen zorgen wij ervoor dat Patrick vet verliest maar toch zijn spiermassa behoudt. Vandaag, op 14 juli 2021, is Patrick 2 maanden bezig met dit traject en is hij maar liefst 12 kilo afgevallen. Wil jij ook beter in je vel zitten en werken aan je lichaam? Stuur mij een bericht!

Dit is Niek. Niek heeft met mij contact opgenomen via Instagram en samen zijn wij op 28 maart 2021 aan de slag gegaan. Niek is een Persoonlijk Voedingsschema gaan volgen en heeft erg hard gewerkt om dit resultaat te behalen. Vandaag, op 11 juni 2021, is Niek 2,5 maand bezig geweest met het volgen van een Persoonlijk Voedingsschema en wat een prachtig resultaat heeft hij behaald! Wil jij ook zulke resultaten behalen en in shape komen? Stuur mij een bericht!

Dit is Jaro. Jaro volgt sinds januari 2021 Personal Training en is hard op weg naar zijn droom fysiek. Ook volgt Jaro een Persoonlijk Voedingsschema die geheel op zijn behoeftes en doel is aangepast. Samen werken wij aan het opbouwen van spiermassa nadat Jaro eerst veel is afgevallen. Wil jij ook beter in je vel zitten en werken aan je lichaam? Stuur mij een bericht!

Dit is Justin. Justin heeft met mij contact opgenomen via Instagram en samen zijn we op 19 mei 2021 aan de slag gegaan. Justin is een Persoonlijk Voedingsschema gaan volgen en heeft veel progressie geboekt. Vandaag, op 25 juli 2021, is Justin in 7/8 weken maar liefst 9,3 KG afgevallen! Voeding in combinatie met de juiste krachttraining is heel belangrijk in het proces om af te vallen. Zoek jij hulp bij het afvallen en wil jij ook progressie boeken? Stuur mij een bericht!

Wil jij ook zulke resultaten behalen? Vul dan het formulier hieronder in en ik ga jouw ermee helpen!