Resultaten van klanten:

Britt haar doel was om een grote booty te kweken, zoals je ziet is dat goed gelukt! Ook heeft ze spiermassa opgebouwd rondom haar bovenbenen en hamstrings! Wil jij ook zulke resultaten behalen? Klik hier en kies bij jouw doel voor booty kweken!

Thomas volgt nu 2 keer per week Personal Training bij mij en zijn doel was om breder te worden. Zoals je ziet heeft Thomas in de afgelopen 5 maanden erg veel progressie geboekt! Wil jij ook zulke resultaten behalen? Stuur mij een bericht!

Wat een goede progressie heeft Délilah gemaakt de afgelopen tijd! Het doel was om meer spiermassa op te bouwen rond de benen en om een booty te kweken, zoals je ziet is dat goed gelukt! Wil jij ook zulke resultaten behalen? Klik hier en kies bij jouw doel voor booty kweken!

Jeroen volgt nu 8 weken onze op maat gemaakte schema's en zoals je ziet heeft hij zijn doel bereikt, een sixpack! Ook begint zijn borst mooier te vormen en het allermooiste vind ik dat Jeroen zijn lach terug heeft! Wil jij ook zulke resultaten behalen? Stuur mij een bericht!

Van skinny naar kast is de perfecte benaming voor deze transformatie van Lars. Ik heb voor hem een Persoonlijk Voedingsschema & Trainingsschema op maat gemaakt waarmee hij deze bizarre resultaten heeft behaald. Wil jij ook zulke resultaten behalen? Stuur mij een bericht!

Dit is Vincent. Vincent volgt vanaf juni Personal Training bij mij met daarbij een Persoonlijk Voedingsschema. Vincent is het perfecte voorbeeld om te laten zien wat voor ander persoon je kan worden door je bezig te houden met sporten en afvallen. Wil jij ook zulke resultaten behalen en beter in je vel zitten? Stuur mij een bericht!

Dit is Patrick. Patrick volgt sinds mei Personal Training en werkt samen met mij keihard aan zijn doelen. Ook volgt Patrick een Persoonlijk Voedingsschema die geheel op zijn behoeftes en doel is aangepast. Samen zorgen wij ervoor dat Patrick vet verliest maar toch zijn spiermassa behoudt. Vandaag, op 14 juli, is Patrick 2 maanden bezig met dit traject en is hij maar liefst 12 kilo afgevallen. Wil jij ook beter in je vel zitten en werken aan je lichaam? Stuur mij een bericht!

Dit is Jolijt. Jolijt is nu 4 maanden bezig met het volgen van ons Booty Kweken Trainingsschema met daarbij een op maat gemaakt Voedingsschema. Ze heeft hierdoor meer beenspieren en een echte booty gekweekt! Wil jij ook zulke resultaten behalen? Stuur mij een bericht!

Dit is Niek. Niek heeft met mij contact opgenomen via Instagram en samen zijn wij op 28 maart aan de slag gegaan. Niek is een Persoonlijk Voedingsschema gaan volgen en heeft erg hard gewerkt om dit resultaat te behalen. Vandaag, op 11 juni, is Niek 2,5 maand bezig geweest met het volgen van een Persoonlijk Voedingsschema en wat een prachtig resultaat heeft hij behaald! Wil jij ook zulke resultaten behalen en in shape komen? Stuur mij een bericht!

Dit is Jaro. Jaro volgt sinds januari Personal Training en is hard op weg naar zijn droom fysiek. Ook volgt Jaro een Persoonlijk Voedingsschema die geheel op zijn behoeftes en doel is aangepast. Samen werken wij aan het opbouwen van spiermassa nadat Jaro eerst veel is afgevallen. Wil jij ook beter in je vel zitten en werken aan je lichaam? Stuur mij een bericht!

Dit is Justin. Justin heeft met mij contact opgenomen via Instagram en samen zijn we op 19 mei aan de slag gegaan. Justin is een Persoonlijk Voedingsschema gaan volgen en heeft veel progressie geboekt. Vandaag, op 25 juli, is Justin in 7/8 weken maar liefst 9,3 KG afgevallen! Voeding in combinatie met de juiste krachttraining is heel belangrijk in het proces om af te vallen. Zoek jij hulp bij het afvallen en wil jij ook progressie boeken? Stuur mij een bericht!

Wil jij ook zulke resultaten behalen? Vul dan het formulier hieronder in en ik ga jou helpen!