Wat is Duo Personal Training?

Duo Personal training betekent dat jullie kiezen voor 2-op-1 begeleiding door een Personal Trainer, in dit geval ik. Samen stellen we doelen op die jullie graag willen behalen. Ik zorg ervoor dat jullie alle oefeningen goed uitvoeren en dat jullie gemotiveerd zijn om alles uit de training te halen!

Waarom kiezen voor Duo Personal Training?

Het betekent dat jullie samen aan de slag gaan om jullie doelen te behalen, dus je staat er niet alleen voor! Dit zorgt ervoor dat het trainen een stuk gezelliger is en dat jullie elkaar motiveren. Ook is Duo Personal Training goedkoper per persoon dan 1-op-1 Personal Training.

Hoe gaan we van start?

Voordat we aan de slag gaan, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, via mail, whatsapp of face to face tijdens een proeftraining. Tijdens dit gesprek bespreken we samen jullie doelen, wensen, behoeften en eventuele gezondheidsklachten, blessures of andere bijzonderheden. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Ik geef Personal Training in Numansdorp en hier bied ik verschillende opties aan. Zo kan er in de sportschool zelf van Sportcentrum Numansdorp getraind worden maar ook privé in een groepszaal. Wat natuurlijk heel fijn is mocht het druk zijn in de sportschool. Hou je van de buiten lucht? Dan gaan we lekker buiten trainen. Sinds kort geef ik ook Personal Training op locatie! Dus mocht je lekker thuis willen blijven maar wil jij toch Personal Training krijgen? Dan kan dat.

 

Hebben jullie interesse in Duo Personal Training? Vul het formulier hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op!

Pakket Prijs
1x Duo Personal Training 35,- per persoon (35 euro per training)
3x Duo Personal Training 90,- per persoon (30 euro per training)
5x Duo Personal Training 125,- per persoon (25 euro per training)
10x Duo Personal Training 180,- per persoon (18 euro per training)

Train je liever 1-op-1 met mij? Kies dan voor 1-op-1 Personal Training, of train je liever met een klein groepje vrienden/vriendinnen samen? Kies dan voor Small Group Training.