Op werkdagen voor 13:00 besteld = vandaag verzonden!

Home » Personal Training

Wat is Personal Training?

Personal training betekent dat je kiest voor 1-op-1 begeleiding door een personal trainer, in dit geval ik. Samen stellen we doelen op die jij graag wilt behalen in je eigen tempo. Ik zorg ervoor dat je alle oefeningen goed uitvoert en dat je gemotiveerd bent om alles uit je workout te halen!

De locatie voor personal training is in Numansdorp.

Hoe gaan we van start?

Voordat we aan de slag gaan, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, via mail, whatsapp of face to face. Tijdens dit gesprek bespreken we samen je doelen, wensen, behoeften en eventuele gezondheidsklachten, blessures of andere bijzonderheden. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Sinds kort geef ik ook personal training op locatie! Dus mocht je lekker thuis willen blijven maar wil jij toch personal training krijgen? Dan kan dat. Op de locatie in Numansdorp zijn er ook verschillende opties. Zo kan er in de sportschool zelf van Sportcentrum Numansdorp getraind worden maar ook privé in een groepszaal of in de mini gym die achter mijn kantoor zit. Wat natuurlijk heel fijn is mocht het druk zijn in de sportschool. Hou je van de buiten lucht? Dan gaan we lekker buiten trainen. Voor de sportschool waar ik personal training geef zit een klein parkje waar wij samen lekker kunnen gaan trainen!

 

Heb je interesse in Personal Training? Vul het formulier hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Product Prijs
Losse les (1x Personal Training) 35,-
3x Personal Training 90,- (30 euro per training)
5x Personal Training 125,- (25 euro per training)
10x Personal Training 220,- (22 euro per training)

* Alle coronaregels worden tijdens personal training gehandhaafd.