Wat is Personal Training?

Personal Training betekent dat je kiest voor 1-op-1 begeleiding door een Personal Trainer, in dit geval ik. Samen stellen we doelen op die jij graag wilt behalen in je eigen tempo. Ik zorg ervoor dat je alle oefeningen goed uitvoert en dat je gemotiveerd bent om alles uit je training te halen! 

Hoe gaan we van start?

Voordat we aan de slag gaan, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, via mail, whatsapp of face to face tijdens een proeftraining. Tijdens dit gesprek bespreken we samen je doelen, wensen, behoeften en eventuele gezondheidsklachten, blessures of andere bijzonderheden. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Ik geef Personal Training in Numansdorp en hier bied ik verschillende opties aan. Zo kan er in de sportschool zelf van Sportcentrum Numansdorp getraind worden maar ook privé in een groepszaal. Wat natuurlijk heel fijn is mocht het druk zijn in de sportschool. Hou je van de buiten lucht? Dan gaan we lekker buiten trainen. Sinds kort geef ik ook Personal Training op locatie! Dus mocht je lekker thuis willen blijven maar wil jij toch Personal Training krijgen? Dan kan dat.

 

Heb je interesse in Personal Training? Vul het formulier hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Pakket Prijs
1x Personal Training 45,-
3x Personal Training 120,- (40 euro per training)
5x Personal Training 175,- (35 euro per training)
10x Personal Training 290,- (29 euro per training)*

*Dit pakket kan, in overleg, in 2 delen betaald worden.


Train je liever met iemand samen? Kies dan voor Duo Personal Training, of train je liever met een klein groepje vrienden/vriendinnen samen? Kies dan voor Small Group Training.