Wat is Small Group Training?

Small Group Training betekent dat we met een groepje van minimaal 3 personen aan de slag gaan. Samen stellen we doelen op die jullie graag willen behalen. Ik zorg ervoor dat jullie alle oefeningen goed uitvoeren en dat jullie gemotiveerd zijn om alles uit de training te halen! Voor Small Group Training geldt een maximaal aantal van 10 personen.

Waarom kiezen voor Small Group Training?

Het betekent dat jullie met minimaal 3 personen aan de slag gaan om jullie doelen te behalen, dus je staat er niet alleen voor! Dit zorgt ervoor dat het trainen een stuk gezelliger is en dat jullie elkaar motiveren. Ook is Small Group Training goedkoper per persoon dan 1-op-1 Personal Training.

Hoe gaan we van start?

Voordat we aan de slag gaan, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, via mail, whatsapp of face to face tijdens een proeftraining. Tijdens dit gesprek bespreken we samen jullie doelen, wensen, behoeften en eventuele gezondheidsklachten, blessures of andere bijzonderheden. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Ik geef Personal Training in Numansdorp en hier bied ik verschillende opties aan. Zo kan er in de sportschool zelf van Sportcentrum Numansdorp getraind worden maar ook privé in een groepszaal. Wat natuurlijk heel fijn is mocht het druk zijn in de sportschool. Hou je van de buiten lucht? Dan gaan we lekker buiten trainen. Sinds kort geef ik ook Personal Training op locatie! Dus mocht je lekker thuis willen blijven maar wil jij toch Personal Training krijgen? Dan kan dat.

 

Hebben jullie interesse in Small Group Training? Vul het formulier hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op!

Product Prijs
1x Small Group Training 35,- per persoon (35 euro per training)
3x Small Group Training 90,- per persoon (30 euro per training)
5x Small Group Training 125,- per persoon (25 euro per training)
10x Small Group Training 180,- per persoon (18 euro per training)

Train je liever 1-op-1 met mij? Kies dan voor 1-op-1 Personal Training, train je liever met iemand samen? Kies dan voor Duo Personal Training.