Op werkdagen voor 13:00 besteld = vandaag verzonden!

Home » Wat Is Fortunanius?

Wat is Fortunanius?

Fortunanius? Dat ben ik, Kevin Fortuin. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen op het gebied van training en voeding. Dit doe ik door middel van Personal Training, het leveren van voedingsschema’s en trainingsschema’s die op maat zijn gemaakt, het geven van groepslessen en het aanbieden van supplementen met de beste kwaliteit die beschikbaar is op de Nederlandse markt. Op dit moment heb ik al meer dan 250 mensen kunnen helpen met mijn bedrijf en wat voelt dat goed zeg. Het feit dat ik dag in dag uit mensen kan helpen om hun leven te verbeteren geeft mij enorm veel energie en motivatie voor alles in het leven!

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Kevin Fortuin en ik ben 22 jaar oud en geboren op 23-09-1998 in Dordrecht en woonachtig in Numansdorp. In 2015 besloot ik met wat vrienden naar de sportschool te gaan omdat ik graag wat breder wilde worden en wat zelfverzekerder. Na 2 jaar rond te hangen in de sportschool had ik op fysiek gebied nog helemaal niks bereikt. Tot ik erachter kwam hoe belangrijk een juiste trainingsmethode is en hoe belangrijk de juiste voeding is om spiermassa op te bouwen. Toen ik daar achter kwam heb ik voor mezelf een goed trainingsschema en een goed voedingsschema opgesteld en sindsdien ben ik keihard vooruit gegaan. Na 1 jaar goed trainen heb ik mee gedaan aan een powerlift wedstrijd waar ik 5de ben geworden. Voor de mensen die niet weten wat een powerlift wedstrijd is: dat is een wedstrijd waar je de 3 basis oefeningen van fitness uitvoert op kracht. Dus kortom hoeveel kilo kan jij 1 keer bankdrukken, squatten of deadliften. Na die wedstrijd ben ik erachter gekomen dat powerliften niet mijn ding is. Ik vond het leuk om een keer meegemaakt te hebben maar dat was het ook. Ik bleef natuurlijk verder trainen in de sportschool en begon mensen te helpen met trainen en met het consumeren van de juiste voeding. Hier haalde ik zoveel voldoening uit dat ik dacht: Ja! Dit is waar mijn hart ligt! Mensen helpen, daar ligt mijn hart. Toen heb ik de keuze gemaakt om van mijn hobby mijn werk te maken en toen ben ik Fortunanius begonnen. 

 

Heb jij ergens hulp bij nodig?

Heb jij hulp nodig met afvallen, aankomen of iets anders op het gebied van training en/of voeding? Neem contact met mij op via het formulier hieronder en ik neem binnen 24 uur contact met jou op!